Nederlands English
De Barones van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Maak uw verblijf in Leiden nog specialer

'Candle Light Dinner' arrangement € 41,50 pp

Een romantisch weekendje weg, even genieten van elkaar! Met dit Candle Light Dinner Arrangement ontvangt u een uitgebreid vier gangen diner en daarnaast nog koffie/thee en bonbons. Na het diner kunt u heerlijk en privé genieten van de sauna en whirlpool in onze wellnessruimte van ons zuster hotel: 'Huys van Leyden' 450m verderop.

'Ontdek Leiden' arrangement € 25,00 pp

Leiden wordt ook wel de 'Stad der Ontdekkingen' genoemd. Er is zo veel bijzonders te zien dat één dag eigenlijk niet voldoende is. Met dit arrangement ontvangen wij u met koffie/thee en een petitfour. Daarna kunt u de stad ontdekken met het boekje 'De Hofjes van Leiden'. Een wandeling die u door smalle straatjes leidt op zoek naar 35 veelal middeleeuwse hofjes. Neem uw camera mee! Moe van het lopen? U krijgt ook een vaartocht met een rondvaartboot aangeboden van maar liefst een uur. Zo ziet u Leiden van een heel andere kant. Ook een bezoek aan één van de Leidse Nationale musea is inbegrepen. Wij adviseren u vroeg aan te komen zodat u veel van Leiden kunt zien.

'Hooghe Thee' €  17,50 pp

'Hooghe Thee' of wel een High Tea, is een leuke manier om met vrienden of vriendinnen uw bezoek aan Leiden bijzonder te maken. Op de dag van aankomst of op de dag van vertrek wordt u een uitgebreide 'Hooghe Thee' aangeboden met sandwiches, vele zoete hapjes, vers fruit, slagroom en thee & sappen. Daarnaast mag u ook een uur privé gebruik maken van de sauna en whirlpool in onze wellnessruimte in ons zuster hotel: 'Huys van Leyden' 450m verder.

Rondvaart in een privé sloep v.a. € 87,50 2p

Wilt u onze mooie stad van een heel andere kant bekijken? Dan is een rondvaart van maar liefst 2 uur, inclusief tapas en een drankje iets voor u. Voor slechts E87,50 (op basis van twee personen) huurt u onze sloep inclusief gids. U stapt in voor het hotel en kunt heerlijk genieten van het lekkers in de picknickmand, en de omgeving van onze eeuwen oude stad. Elke volgende persoon betaald € 25,00 pp. (maximaal 8 personen)

'Dagtrip Gouda, Delft & Kinderdijk' Arrangement € 135,00 pp

Heeft u weinig tijd en wilt u toch zoveel mogelijk van de omgeving en Zuid Holland zien? Dan is deze dagtrip iets voor u! U vertrekt rond 08:30 uur vanaf het hotel met een 8 persoons busje en bezoekt o.a. Gouda (stadhuis en de kaasmarkt), Delft (bekend om het Delfts blauwe aardewerk en de Koninklijke Familie) en Kinderdijk waar meer dan 20 molens bij elkaar staan. Onderweg geniet u van een lunch, is er een koffie stop en u krijgt een lokale lekkernij mee. Rond 18:30 uur wordt u weer afgezet bij het hotel. Entreekaarten, lunch e.d zijn inbegrepen.

Alle gasten hebben vrij gebruik van de intieme wellness in ons andere Hotel

Ons zuster hotel 'Huys van Leyden' (op 300 meter van dit hotel) beschikt over een kleine wellness ruimte die voor alle gasten vrij toegankelijk is. Naast de 6 persoons whirlpool, is er ook een 3 persoons sauna. De ruimte is iedere dag tussen 14:00 uur en 22:00 uur toegankelijk. U kunt de ruimte ook privé afhuren voor slechts € 5,00 per uur. LET OP: Er is geen toilet en douche aanwezig en badkleding is verplicht!